logo
 

 

 

 

 

Udendørs ungdomstræning

Vore mange ungdomsspillere træner tirsdag og torsdag kl. 16.00 – 17.30.

Spillerne er inddelt i 3 niveaudelte grupper med hver deres træner. Vi har været nødsaget til at inddrage 5 baner i disse 1 ½ time, men kun om tirsdagen – idet vi er mange trænende. Fantastisk! Vi håber, alle voksne har forståelse for denne ungdommens tennisglæde?

Ungdommen træner 8 uger i maj og juni samt 8 uger i august og september, hvilket giver 32 træningspas for kun xx kr. Det er billigt!!!!

I år har vi valgt at træne ungdommen på samme tid. Vi håber, det giver nogle gode relationer, således at venskaber dannes og tennisaftaler skabes.

Vort håb er, at ungdommen finder vej til vore gode baner og spiller frit i tiden uden for træningsdagene.

Ungdomsintroduktionstilbud

Alle begyndere tilbydes i maj 8 gange træning på tirsdage og torsdage ligeledes fra kl. 16.00 – 17.30.
Intro-tilbuddet includerer desuden en ny låneketsjer.

Dette tilbud koster kun xx kroner. Det er også billigt.

Helt ekstraordinært billigt bliver det, såfremt nybegynderen vælger at blive medlem efter prøveperioden. Hør bare:

Udendørskontingentet på 500 kroner giver mulighed for at spille alle ugens 7 dage og hele døgnet fra ca. 22.4. – 15.11. Bliver du medlem? Ja, så fratrækker vi de 200 kroner i majintroduktionen fra de 500 kroner - og du får lov til at beholde din nye låneketsjer. Du læste rigtigt!!
Dog: ønsker du at fortsætte med at træne i juni, august og september, så må du betale xx kroner for de resterende 24 træningspas.

Sommertennisskole i uge xx

VTK holder atter sommertennisskole i uge xx fra mandag – torsdag. Hver dag fra kl. 10.00 – 15.00. Pris: 450 kr.
Du kan allerede nu tilmelde dig via DGI´s hjemmeside. På hjemmesiden og på tennisskolefolderen kan du læse meget mere om netop vores sommerskole. Sidste år havde mere end 30 unge fundet vej til VTK.

Tennisbolde

For at du kan spille på banerne døgnet rundt alle dage, så må du investere i bolde, der passer til dit niveau. Disse bolde kan købes hos Svend Åge Roemer eller i nærmeste sportsforretning. 4 "grønne" bolde koster 50 kroner. Det er alm. gule tennisbolde med en grøn plet. Svend Åges mail findes på hjemmesiden.


Er vi fremtiden ....?

Victor og Frederik i gang med hovedrengøring i klubhuset under kyndig og erfaren instruktion. Dejligt at opleve, at den nye tennisgeneration tager ansvar.
Måske baner de to drenge vejen til et godt lønnet fritidsjob?